Program: Luni - Vineri 10:00 - 18:00 | Comenzi Online 24/7

Livrare

Detalii Livrare
Toate produsele afisate pe site GrandGSM.ro sunt disponbile numai in limita stocului disponbil . 

Telefoanele sunt noi, sigilate, nu sunt blocate in nici o retea, sunt la liber si sunt comercializate fara abonament.
 
Produsele comandate la GrandGsm se livreaza în toata tara prin serviciile de curierat rapid.
 
Termenul de livrare obisnuit este intre 1-2 zile lucratoare dar se poate ajunge la 2-3 zile lucratoare.
Livrare produselor se face doar prin curier rapid cu verificare colet la primire..
 
Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune a curierului este de 25 Ron (TVA inclus).
 
Pentru localitatile situate in afara retelei firmei de curierat , se percepe o taxa suplimentara de 15-20 ron indiferent de numarul de km.
 
Ai posibilitatea sa deschizi coletul la primire inainte de plata pentru a verifica integritatea produselor comandate. 
 
Acest serviciu de verificare colet este inclus in taxa de transport. 
 
Toate Telefoanele comercializate sunt La liber, fara abonament, noi, originale, si ambalate corespunzator.
 

Garantie :

Persoane juridice: 12 luni
Persoane fizice: 24 luni 
Produsele apple beneficiaza standard de Garantie producator 12luni
 
Astfel, imediat dupa ce vei face o comanda pe site-ul GrandGsm , in cel mai scurt timp (Luni-Vineri) vei fi contactat de catre 
un operator de vanzari pentru confirmarea comenzii.
 
Produsele livrate sunt ambalate corespunzator in depozitul nostru, te rugam sa verifici coletul în fata curierului.
 
Coletul contine factura fiscala si produsele comandate pe care le vei primi în cutia originala asa cum sunt puse in 
vanzare oficial de catre producator.

 

Cum platesc ?

Platile se fac numai cu numerar în LEI ramburs sau transfer bancar in baza facturii care insoteste produsul.
Persoana juridica/firma  pot face plata prin transfer bancar doar dupa ce primesc factura proforma, produsul urmand a fi expediat doar dupa ce avem confirmarea platii.
Nu se pot face plati cu card sau card de cumparaturi sau alte metode de plata în rate.
Nu vindem produse în rate.
Produsul se verifica inainte de plata la curier. Aceasta verificare este inclusa in taxa de curierat.

Termen de livrare standard Romania: 24-48 ore* de Luni - Vineri

* Pentru anumite perioade aglomerate din an (Black Friday, Pasti, Craciun) termenul de livrare poate fi intre 1 – 7 zile lucratoare. Acest termen tine exclusiv de volumul coletelor pe care curierul partener il are de livrat.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit (CUTIE INTACTA , ACCESORIILE DE AMBALARE , PUNGI , CABLURI, etc) , nu este deteriorat si nu prezinta lovituri, zgarieturi , stersaturi sau alte semne vizibile de uzura. Clientul poate cere însa returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.

Toate ofertele cu produse afisate pe site ce au in oferta accesorii cadou sunt valabile in limita stocului disponbil, intrebati valabilitate la confirmare comanda telefonic.
Produsele cu oferta accesorii cadou sunt valabile doar pentru persoane fizice , persoanele juridice nu beneficiaza de aceasta oferta.